ایمپلنت دندان وقتی نیاز است که مراجعه کننده برخی از دندان هایش را از دست داده است. ایمپلنت به عبارتی کاشت دندان است که مسلما سبب زیبایی فرد میگردد ایمپلنت دندان چند مرحله دارد و در یک روز قابل انجام نیست علی رغم تبلیغاتی که در این زمینه هست.  کاشت دندان یک روش مدرن است که بیش از 30 سال در پزشکی کاربرد دارد و برای ترمیم ریشه های دندان از دست رفته استفاده می شود. طولانی ترین راه حل برای جایگزینی یک دندان ، چند دندان یا کل فک بدون دندان است.

کاشت دندان یک سیل فی کوچک ساخته شده از تیتانیوم است که به عنوان یک ریشه طبیعی دندان عمل می کند.

از کاشت دندان برای جایگزینی دندان از دست رفته ، چندین دندان یا بیشتر استفاده می شود.

صرف نظر از دلایلی که دندان یا چندین دندان خود را از دست داده اید ، ایمپلنت دندان به شما کمک می کند یک بار دیگر از دندان های طبیعی و طبیعی لذت ببرید ، زیرا کاشت دندانی یا در غیر این صورت یک مهبل کوچک در استخوان فک پیچ خورده و به عنوان ریشه واقعی دندان.

هنگامی که ایمپلنت دندان طبیعی شود ، به یک پایه محکم تبدیل می شود. پروتز را می توان روی آن نصب کرد.

از آنجا که ایمپلنت دندان جایگزین ریشه طبیعی دندان می شود ، به جلوگیری از از بین رفتن بیشتر استخوان خود کمک می کند.

لازم به یادآوری است که برای لذت بردن از دندان های جدید خود در طول زندگی ، باید از آنها به خوبی مراقبت کنید: به بهداشت دهان و دندان روزانه و مراجعه منظم به یک متخصص بهداشت دهان و دندان نیاز دارد.
مزایای کاشت دندان:

  •     حفظ دندان خود مجاور؛
  •     حفظ استخوان؛
  •     زیبایی شناسی؛
  •     ظاهر طبیعی و زیباتر.
  •     عملکرد جویدن بهبود یافته.
  •     راه حل بلند مدت؛
  •     گفتار بهتر؛
  •     افزایش اعتماد به نفس؛
  •     لبخند زیبا؛
  •     آسایش
  • از مزایای ایمپلنت دندان می‌توان به دوام و ماندگاری بیشتر آن نسبت به بریج دندان اشاره کرد اما از لحاظ هزینه نسبت به روش‌های دیگر گرانتر می‌باشد. اگر بیمار بهداشت دهان و دندان خود را به درستی رعایت کند، این دندان‌ها می‌توانند تا آخر عمر برایشان کار کنند. به طور معمول طول عمر ایمپلنت دندان نسبت به روش‌های دیگر درمانی بیشتر است و در صورت از دست رفتن دندان، امکان ترمیم و جایگزینی آن وجود دارد. انجام ایمپلنت اقساطی امکان اقدام به این درمان را تسهیل کرده است.

روش کاشت دندان:

قبل از انجام عمل کاشت ، شما باید از اشعه ایکس دندان استفاده کنید ، تا بتوانید آنالیز دقیق بیمار ، تشخیص و آماده سازی برنامه درمانی فردی را که به طور خاص برای وضعیت شما طراحی شده است ، تهیه کنید. فقط از این طریق عملیات می تواند موفقیت آمیز باشد. عمل جراحی کاشت دندان بستگی به نوع کاشت و وضعیت فک شما دارد. اما کل عمل جراحی کاشت در چند مرحله انجام می شود و ممکن است شامل چندین روش باشد. از آنجا که این روش درمانی به طول می انجامد ، این روند می تواند چندین ماه طول بکشد.

عمل جراحی کاشت دندان در سه مرحله انجام می شود:

  •     اول از همه ، کاشت دندان به صورت جراحی در استخوان وارد می شود. همانطور که تحت بی حسی موضعی انجام می شود ، بیمار هیچ دردی را احساس نمی کند. 7-10 روز پس از کاشت دندان ، لازم است بخیه ها برداشته شوند ، و سپس روند بهبودی آغاز شود. از 1.5 تا 4-5 ماه طول می کشد. در این دوره کاشت دندان با استخوان فیوز می شود. دوره بهبودی بستگی به نوع استخوان ، وضعیت استخوان ، ایمپلنت و سایر عوامل فردی دارد.
  •     بعد از شروع دوره بهبودی ، عمل کوچک برای افشای نوک کاشت انجام می شود که جراح دهان برای ایجاد لثه ها ، سر بهبودی قرار می دهد. این دوره 3-6 هفته طول می کشد.
  •     مرحله سوم - پروتز. سپس بیمار به دندانپزشک - ارتوپدی ، که تولید تاج را ادامه می دهد ، ارجاع می شود.

مهم:

  •     کاشت دندان یکی از قابل اطمینان ترین و موفق ترین عملیات است ، میزان موفقیت آن تا 98 درصد است. بسیار بعید است ، با این حال اتفاق می افتد که ایمپلنت های پیچیده به دلایلی سازگار نیستند. از نظر آماری ، این اتفاق فقط در 2-3٪ بیماران رخ می دهد. شما نباید از این امر بسیار ناامید شوید ، زیرا بیمار در حین برداشتن کاشت شکست خورده ، هیچ دردی را احساس نمی کند و پس از 2-3 ماه می توان آن را با دیگری جایگزین کرد.
  •     اما باید در نظر داشته باشید که برای موفقیت در این عمل ، بهتر است که عمل جراحی کاشت دندان توسط یک جراح متخصص دهان و دندان انجام شود که تجربه گسترده ای در این زمینه دارد.
  •     کاشت دندان پس از قطع رشد فک امکان پذیر است ، در حدود سن 16-17 سالگی رخ می دهد. هیچ محدودیتی در سن دیگر وجود ندارد ، مهمتر از همه ، سلامت عمومی بیمار باید خوب و پایدار باشد.
  •     کاشت دندان به عنوان دندانهای طبیعی شما نیاز به مراقبت دارد ، آنها به بهداشت دهان و دندان روزانه ، استفاده از نخ دندان ، آبکشی و مراجعه منظم به یک متخصص بهداشت دهان و دندان احتیاج دارند ، در این صورت شما قادر خواهید بود از آنها برای یک عمر لذت ببرید.

طول عمر ایمپلنت دندان 25 سال یا بیشتر است ، البته این درست است ، تا زمانی که از آنها مراقبت صحیح کنید. اینکه ایمپلنت دندان برای همیشه ماندگار شود ، تحت تأثیر عوامل مختلفی چون: مانند نخ دندان و مسواک زدن روزانه ، هر شش ماه یک دندانپزشک را ببینید. از جویدن یا گاز گرفتن چیزهای بسیار سخت مانند نوک قلم یا مداد و جلوگیری از باز کردن چیزهایی با دندان خودداری کنید. طول عمر ایمپلنت دندان به عوامل زیر بستگی دارد:

  •     ضخامت و کیفیت استخوان. در اطراف کاشت حداقل باید 1.5 میلی متر استخوان وجود داشته باشد.
  •     باید لثه های ثابت در اطراف تاج آینده روی کاشت وجود داشته باشد.
  •     مراقبت از بیمار در پایان درمان تأثیر بسیار چشمگیری بر طول عمر کاشت دارد.
  •     یک عامل مهم صلاحیت پزشک جراحی ایمپلنت ، دانش ، تجربه و مهارت های وی است. پزشک ایمپلنت باید تجربه خوبی در این زمینه داشته و بررسی های خوبی را در بین همکاران و بیماران انجام دهد. در حالت ایده آل ، جراحی کاشت دندان باید توسط جراحان صورت ، دهان و دندان و جراحان صورت انجام شود.
  •     عامل دیگر برتری پروتزها است. اگر پروتز بعد از کاشت ناقص شود ، نیروهای گزش می توانند به طور یکنواخت توزیع شوند و ممکن است منجر به طول عمر کاشت کوتاه تر شود.
  •     برای اینکه هر زمان ممکن ایمپلنت ها به شما خدمت کنند ، توصیه می کنم برای تمیز کردن حرفه ای ایمپلنت ها هر شش ماه یکبار یک پزشک بهداشت مراجعه کنید. علاوه بر این ، شما باید هر سال به پزشک خود مراجعه کنید - دندانپزشک یا جراح دهان ، که در مورد لانه گزینی شما قرار گرفته است.

کاشت دندان در صورتی مناسب است که:

    شما یک یا چند دندان از دست رفته دارید.
    شما نمی خواهید دندان های مجاور را برای ساختن پروتز پل آسیاب کنید.
    بالاخره فکها رشد نکردند.
    حجم استخوان خود به اندازه کافی است (اگر حجم استخوان شما کافی نباشد نیاز به پیوند استخوان می باشد).
    شما باید دارای بافتهای دهانی سالم باشید.
    شما نمی توانید یا نمی خواهید پروتزهای قابل جابجایی بپوشید.
    شما هیچ مشکلی جدی برای سلامتی ندارید.
    می خواهید سخنان خود را تحت تأثیر قرار دهید.

 

https://www.drdainiusrazukevicius.com/en/dental-implantation/


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها